Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CoD Blackout / Otkazivanje CoD:Blackout Monthly #1 turnira

Otkazivanje CoD:Blackout Monthly #1 turnira

Black Ops 4 ove godine drži fokus na multiplayer modovima, tako da umjesto klasične kampanje ovoga puta imamo klasičan multiplayer mod i battle royale mod Blackout. Sam Blackout donosi najveću ikad mapu u CoD serijalima. 100 igrača bori se jedni protiv drugih uz pomoć helikoptera, vodenih ili cestovnih vozila.

Mjesečni turniri u organizaciji udruge:

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 4 igre, odnosno Rocket League 2v2, FIFA 19 1v1, CoD Blackout 2v2 i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opcije na dvije igre, Rocket League i Fortnite.

CoD:Blackout Monthly #1

Prvi Call of Duty Blackout turnir trebao se održati sutra, a nažalost zbog manjeg broja ekipa od potrebnog (minimum od 8 ekipa za održavanje turnira), primorani smo otkazati CoD:Blackout turnir, ali i sve buduće turnire u istoj igri.

Uz otkazivanje CoD:Blackout turnira, otvorila nam se “rupa” za novi turnir, a o kojoj igri će biti riječ, odlučujete vi sami putem glasanja koje se trenutno odvija na portalu. Žao nam je zbog otkazivanja turnira, ali interesa stvarno nema i bolje je da nagradni fond prebacimo na aktivniju igru. Ukoliko rasturaš FIFU 19, svakako provjeri FIFA 19 Monthly #1 powered by lege.hr

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FIFA 19 Monthly #3 powered by lege.hr

Počevši od ožujka ove godine, udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se održavaju …

Odgovori