Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / Ovih dana stiže veliki update za Apex Legends

Ovih dana stiže veliki update za Apex Legends

S promjenama koje ne dolaze često u usporedbi s Fortniteom, Respawn je pod velikim pritiskom da izbaci update za Apex Legends koji će vratiti igrače u igru.

U prošlosti su izjavili da ih planiraju učiniti još raširenijim jer rade na većim nadogradnjama, a ne na malim. U objavi koja sadrži detalje spominje se prilagodba zvuka, poboljšanje performansi, ispravke raznih grešaka, poboljšanje kvalitete života, promjene u registraciji hitova i još mnogo toga.

Zvuk je bio velika točka sukoba s igrom jer su se mnogi fanovi žalili da je zvuk čudan i nedosljedan. Respawn je obećao da će ovo ažuriranje riješiti mnoge od tih problema.

U smislu registracije, Respawn navodi da ovo ažuriranje nije lijek za sve, ali bi trebalo omogućiti da bolje prate gdje se problem pojavljuje. Traže od igrača da im pruže povratne informacije i videozapise o tome. Zasad ostaje misterija hoće li se hit registry poboljšati.

Poboljšanje kvalitete života uključivat će povećani volumen bliskih koraka neprijatelja za sve legende, smanjit će glasnoću svih zvukova tijekom zaslona za odabir karaktera i još mnogo toga.

Ostale pojedinosti koje možemo očekivati u idućem update-u za Apex Legends nalaze se na linku.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori