Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / PashaBiceps napušta Virtus.pro

PashaBiceps napušta Virtus.pro

Legendarni Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski napušta Virtus.pro nakon isteka ugovora i time vjerojatno zaključuje svoju profesionalnu karijeru u CSGO-u.

pashaBiceps neaktivan je već od prosinca prošle godine nakon što je Virtus.pro objavio novi sastav njihovog tima. Filip “NEO” Kubski je u to vrijeme napustio organizaciju, a u izjavi Virtus.pro-a otkrili su da će planove u vezi pasheBicepsa iznijeti početkom ove godine. Na našu žalost ta vijest je ipak o razilaženju s legendarnim poljskim igračem.

Nastavak karijere

Nakon što je potvrđen razilazak, pashaBiceps je izjavio da će njegov povratak biti poput Terminatora nakon odrađene kratke pauze. Glavni manager iz Virtusa pohvalio je njegovu predanost organizaciji i zahvalio mu se na godinama suradnje. Sve je moguće, pa i to da pashaBiceps svoju karijeru nastavi i kao full-time streamer poput ostalih bivših ikona popularnog “kantera”.

hltv.org

Tijekom skoro 5 godina profesionalnog igranja za Virtus.pro, pashaBiceps osvojio je 11 internacionalnih turnira, uključujući jedan Major, EMS One Katowice 2014. Također osvojio je i tri MVP medalje. Svoje ime na listi top 20 igrača pronašao je dva puta, uz najbolji rezultat kao treći igrač svijeta 2014. godine.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …