Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Path of Exile nam stiže 8. ožujka

Path of Exile nam stiže 8. ožujka

Nakon nekoliko odgoda i popravaka, Path of Exile nam napokon stiže na naše PlayStation 4 konzole.

Od ekipe iz Grinding Gears-a smo saznali da Path of Exile stiže na PlayStation 4 konzolu već 8. ožujka ove godine uz novu ekspanziju imena Synthesis. Vrijedno je spomena da uz samu igru izlaze i sve dosadašnje nadogradnje i ekspanzije, uz već spomenuti Synthesis update. Nove console-friendly kontrole, chat system i sve ono na što smo već navikli u PoE stiže nam uskoro.

Kao i kod prethodnih ažuriranja, najnovija Synthesis ekspanzija ima gomilu novih dodataka, uključujući novi competitive ladder, novog NPC-a zvanog Cavas, nove skillove i tonu novih itema.

Izlazak Path of Exile-a na PS4 konzole će biti veliki plus za developere, uz korisničku bazu od cca 90 milijuna igrača i free to play model, sigurni smo da će mnogi istu i zaigrati. Nije u pitanju samo zarada, već i budući razvoj igre koji će biti moguć upravo zbog izlaska na Sony-evu konzolu.

Tijekom 2019. godine, Grinding Gears planira izdati još 3 nadogradnje za PoE. Prva iduća nadogradnja stiže nam već u lipnju, slijedi jedna u rujnu, a zatim finalna krajem godine.


O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …