Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Path of Exile napokon dolazi na PS4

Path of Exile napokon dolazi na PS4

Ljubitelji Path of Exile-a dugo su čekali izlazak na PlayStation 4 platformu. PoE je free-to-play RPG naslov koji je trenutno dostupan na PC i Xbox One platformama. Nakon nekoliko odgoda igra je napokon službeno dobila datum izlaska i čini se da na isti nećemo još dugo čekati.

Prvi datum izlaska bio je rezerviran za prosinac prošle godine, nakon kojeg je stigla odgoda za veljaču ove godine. Ipak veljača je brzo prošla, a PoE je dobio novi datum izlaska, odnosno tijekom ovog mjeseca.

Na službenom Twitter računu tako smo mogli saznati službeni datum izlaska za PlayStation 4 konzole, a taj datum je 26. ožujka.

Path of Exile je igra koja svoju inspiraciju uglavnom uzima iz Diablo serijala, a uz mnoštvo pozitivnih reakcija, igra je vrlo popularna i danas. Uz dolazak na PS4 platformu i korisničku bazu od 90 milijuna računa, PoE će svakako doživjeti novu mladost.

PlayStation 4 verzija podržavat će sva prijašnja ažuriranja igre, što znači da nam stiže novo skill drvce, ali i Synthesis ekspanzija. Naravno uz nove stvari, stižu nam i sva stara ažuriranja koja su stigla na PC i Xbox One platforme.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori