Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / PC Gaming Show se vraća na E3 2019

PC Gaming Show se vraća na E3 2019

Dobra vijest za one koji više vole igrati igre s mišem u ruci. PC Gamer će tako emitirati svoj peti PC Gaming Show uživo s E3 sajma u ponedjeljak 10. lipnja.

Možemo očekivati nove trailere i najave za popularne PC igre, ali možemo i očekivati neke od naslova za koje još ne znamo da postoje.

“PC igranje nikada nije bilo živahnije i čast nam je okupiti određene ljude zajedno uz igre koje čine platformu koju volimo tako uzbudljivom” – izjavio je globalni urednik PC Gamera Evan Lahti. “U našoj petoj godini otkrića novih trailera, intervjua i igri, PC Gaming Show ponovno će odražavati cijeli spektar onoga što se događa na PC-u, od najvećih franšiza i najuzbudljivijeg hardvera do inspirativnog rada nezavisnih studija”

Prošle je godine 1.9 milijuna ljudi gledalo PC Gaming Show uživo, a domaćini su bili Sean “Day[9]” Plott i Frankie Ward uz Mavericks: Proving Grounds, HUNT: Showdown, The Sinking City, Warframe, Star Citizen i ostale najave.

Show će biti dostupan 10. lipnja na twitch.tv, Facebook ili YouTube kanalima. Ako vam se sviđa sunčeva svjetlost u Los Angelesu i imate viška love događaju možete prisustvovati i osobno.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Huawei Mate XS dolazi u ožujku

Mate XS je idući savitljivi smartphone kineske tvrtke Huawei, koji bi prema najnovijim informacijama koje …

Odgovori