Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Posljednje Adria kvalifikacije za CSadria CC powered by A1 – 17.03.

Posljednje Adria kvalifikacije za CSadria CC powered by A1 – 17.03.

CSadria Clan Gaming u partnerstvu s A1 Hrvatska organiziraju CSadria Clan Championship powered by A1, regionalno CS:GO prvenstvo s LAN završnicom u Splitu, i novčanim nagradnim fondom od 30.000 kuna, odnosno 4000 eura.

Prve Adria kvalifikacije održale su se 3. ožujka, a nakon istih saznali smo imena prve dvije ekipe koje su izborile svoja mjesta za CSadria Clan Championship. Hrvatski sastav Locastic Esports osigurao je mjesto na LAN završnici u Splitu pobjedama protiv ekipa Fantastic Esports, Screamstars i Zagreb360 Gaming. Uz Locastic, plasman je također izborila i slovenska ekipa TheOverpowered pobjedivši ekipe indigogc, proWince i GAMEZONE, a u finalu ih je pobijedio upravo Locastic.

Nakon drugih regionalnih kvalifikacija koje su se održale prošlog vikenda, svoja mjesta za LAN završnicu izborile su ekipe –Throw i uNiQUE. Ekipa uNiQUE (KINGFLATROOO, unok0k0, SENER1, wizard100, sinnopsyy) osigurala je svoje mjesto na glavnom turniru pobjedama nad ekipama Racici, pvnk, PSYCHO i mAiAkU. Nažalost pobjednički niz ekipe uNiQUE u finalu je zaustavila ekipa -Throw (gejmzilla, ellement, gxx, kory, coolie) koja je svoj put do finala izborila pobjedama nad ekipama SL_AT, LSPSs, 0201 i OnlanerS. Cijeli bracket je dostupan na linku.

Posljednje regionalne kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1 na redu su u ovu nedjelju od 15:00h, a prijave su još uvijek otvorene i dostupne klikom na link.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …