Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Poznata cijena za Huawei P30 i P30 Pro

Poznata cijena za Huawei P30 i P30 Pro

Blizu smo 26. ožujka i predstavljanju novih Huawei P30 i Huawei P30 Pro telefona, a napokon imamo i finalni dio slagalice odnosno cijene samih uređaja.

Prema informacijama s WinFuture foruma, Huawei P30 navodno će imati cijenu od 750€, a isti model uključuje 6GB radne memorije i 128GB prostora za sve naše stvari.

Huawei P30 Pro dolazi uz 8GB radne memorije i istih 128GB prostora kao i obična verzija ali uz cijenu od 999€. Postoji i Huawei P30 Pro verzija uz 8GB radne memorije i 256GB skladišnog prostora uz cijenu od 1 099€. Postoje još i glasine o navodnom P30 Pro modelu s 512GB prostora ali o istome još uvijek nema potvrde. Sve navedene cijene odnose se na Europu, a u našoj državi cijene možda budu malo veće.

Postoje razne glasine, a ove o cijeni također mogu biti i lažne. Ako se ispostavi da su navedene cijene točne onda bi Huawei P30 Pro mogao koštati isto kao i Galaxy S10 plus, dok bi standardni Huawei P30 cjenovno bio u rangu Samsung Galaxy S10 i S10e modela.

Ostaje nam čekati 26. ožujka i predstavljanje novih Huawei uređaja, a glasine nam upućuju da nas očekuje veliki ekran uz minimalan rub i četiri leće na kameri.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Huawei Mate XS dolazi u ožujku

Mate XS je idući savitljivi smartphone kineske tvrtke Huawei, koji bi prema najnovijim informacijama koje …

Odgovori