Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Poznate i posljednje dvije ekipe za CSadria Clan Championship

Poznate i posljednje dvije ekipe za CSadria Clan Championship

CSadria Clan Gaming u partnerstvu s A1 Hrvatska organiziraju CSadria Clan Championship powered by A1, regionalno CS:GO prvenstvo s LAN završnicom u Splitu, i novčanim nagradnim fondom od 30.000 kuna, odnosno 4000 eura.

Adria Qualifiers #1

Prve Adria kvalifikacije održale su se 3. ožujka, a nakon istih saznali smo imena prve dvije ekipe koje su izborile svoja mjesta za CSadria Clan Championship. Hrvatski sastav Locastic Esports osigurao je mjesto na pobjedama protiv ekipa Fantastic Esports, Screamstars i Zagreb360 Gaming. Uz Locastic, plasman je također izborila i slovenska ekipa TheOverpowered pobjedivši ekipe indigogc, proWince i GAMEZONE, a u finalu ih je pobijedio upravo Locastic.

Adria Qualifiers # 2

Nakon drugih regionalnih kvalifikacija koje su se održale 10. ožujka, svoja mjesta izborile su ekipe –Throw uNiQUE. Ekipa uNiQUE (KINGFLATROOO, unok0k0, SENER1, wizard100, sinnopsyy) osigurala je svoje mjesto na pobjedama protiv ekipa Racici, pvnk, PSYCHO i mAiAkU. Nažalost pobjednički niz ekipe uNiQUE u finalu je zaustavila ekipa -Throw (gejmzilla, ellement, gxx, kory, coolie) koja je svoj put do finala izborila pobjedama nad ekipama SL_AT, LSPSs, 0201 i OnlanerS. Cijeli bracket je dostupan na linku.


Adria Qualifiers #3

Tako smo treće regionalne kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1 imali priliku pratiti 17. ožujka, a poznate su još dvije ekipe koje će nastupiti u online dijelu natjecanja. Uz Locastic EsportsTheOverpowered-Throw uNiQUE na listi će se smjestiti i dvije ekipe iz Makedonije. 
Vilay Esport je svoj put do finala izborio preko leđa ekipa -infnty, eztbh, pvnk i Sc-stars. Uz Vilay Esport kao šesta ekipa stiže TRTRR koji je do finala napredovao protiv ekipa 21Arches, mixX, BBotovi i AKOPA. Iako su treće Adria kvalifikacije trebale biti i posljednje, zbog manjeg broja ekipa HR kvalifikacije prebacuju se u Adria kvalifikacije.

Adria Qualifiers #4

Nakon održanih posljednjih kvalifikacija na kojima je nastupilo više od 30 ekipa. napokon imamo i posljednja dva tima koji putuju na LAN završnicu u Split. Ekipa PSYCHOACTiVE izborila je mjesto na završnici pobjedama protiv ekipa Perspek, ENTROPY-, ZG 360 i SC-Stars. Nažalost u finalu PSYCHOACTiVE nije imao sreće jer je od njih bila bolja ekipa AKOPALIPSA koja je do finala stigla pobjedama protiv ekipa team_karloo-, pvnk, 6taka i proWince.

Nakon četiri vikenda punih akcije napokon imamo svih osam ekipa koji nastavljaju dalje u CSadria Clan Championship. Tako nas u online dijelu natjecanja očekuju ekipe Locastic Esports, TheOverpowered,
Throw, uNiQUE, Vilay Esport, TRTRR, PSYCHOACTiVE i AKOPALIPSA. Nastavak online dijela natjecanja tako nas očekuje od 30.3 do 13.4., a LAN završnica nas očekuje u Clan Gaming centru u Splitu i to 20. travnja.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori