Najnovije vijesti
Naslovnica / Tech / Predstavljeni Samsung Galaxy S10e, S10 i S10+

Predstavljeni Samsung Galaxy S10e, S10 i S10+

Večeras smo imali priliku gledati prezentaciju za nove Samsung telefone, odnosno Galaxy S10e, S10 i S10+. Više o telefonu i kako izgleda provjerite u nastavku.

Potpuno novi dizajn za gledanje bez ometanja. Bez udubljenja, bez smetnji. Precizni laserski rez, zaštita na zaslonu i Dynamic AMOLED zaslon koji štiti oči tako da je Infinity-O zaslon najinovativniji Galaxy zaslon do sad.

Kakva nas tek budućnost očekuje ?

Za otključavanje jednostavno dodirnite staklo. Zaštitu su premjestili sa stražnje strane telefona na prednju i ugradili ultrazvučni skener otiska prsta izravno u zaslon. Ovo se odnosi samo na modele Galaxy S10 i S10+.

izvor: samsung.com/hr

Kamera

Uslikajte svijet u širokom kadru Koristite iznimno širokokutnu kameru za zapanjujuće kinematografske fotografije s vidnim poljem od 123 stupnjeva.

izvor: samsung.com/hr

Pametniji fotoaparat za pametnije fotografije. Inteligentna kamera pomaže Vam zabilježiti zapanjujuće fotografije tako što predlaže kompoziciju i automatski optimizira postavke kamere prema sceni.2

Ostale značajke

Vi imate moć dijeljenja. Bežično punjenje drugih uređaja omogućuje vam punjenje baterije drugih uređaja. A uz brzo bežično punjenje 2.0 napunite bateriju na 100 %, još brže.

Gledajte i dijelite gdje god Vas život odveo. Inteligentni Wi-Fi postiže veće brzine uz Wi-Fi 6 te se pouzdano i sigurno povezuje čak i na javne mreže. I bez zastoja prebacuje se na LTE kako bi postigao nevjerojatne podatkovne brzine do 2,0 Gbps.

Vaš novi Galaxy neprekidno radi kako biste bili korak ispred. Inteligencija i napredni hardver uče kako koristite telefon te ga prilagođavaju kako bi dulje trajao i radio učinkovitije, kao i Vi kroz dan.

Korisna umjetna inteligencija olakšava Vašu svakodnevicu. Bixby Routines predlaže često korištene aplikacije i zadatke ovisno o vremenu u danu ili lokaciji na kojoj se nalazite kako bi razvio prirodno pametan doživljaj, samo za Vas.

Bixby Routines

Uređaji izgledaju vrhunski, a cijene za naše tržište će sigurno biti paprene. Imate u planu nabaviti novi uređaj iz Galaxy serije ? Više o S10e, S10 i S10+ telefonima provjerite na službenim Samsung stranicama

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Facebook Gaming integrirao StreamElements u livestreaming alate

StreamElements je najavio da će svi njihovi livestreaming alati biti integrirani u Facebook Gaming. Osnovan …

Odgovori