Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Promijenjen raspored zadnjih kvalifikacija za Fortnite World Cup

Promijenjen raspored zadnjih kvalifikacija za Fortnite World Cup

Fortnite World Cup sve je bliže, a to znači i da je pred nama posljednji krug kvalifikacija. Preostaju dva kvalifikacijska vikenda: jedan za solo igrače i jedan za duo.

Nakon što se posljednji kvalificirani dvojac priključio na listu, mnogo od najboljih Fortnite igrača bili su u teškoj poziciji od Epica. Naime, tvrtka je zakazala Fortnite Celebrity Pro-AM turnir u isto vrijeme kada i finale duo kvalifikacija. Međutim, Epic je najavio da će datum konačnih kvalifikacija pomjeriti za nekoliko dana.

Umjesto organizacije oba turnira 15. i 16. lipnja, Epic je objavio da će se kvalifikacije za 10. tjedan premjestiti na 20. i 21. lipnja. Ovo je prvi put da se kvalifikacije za Fortnite World Cup održavaju u četvrtak i petak, a ne tijekom vikenda.

Posljednji tjedan kvalifikacija za Fortnite World Cup održat će se u četvrtak 20. i petak 21. lipnja u svim regijama. Kvalifikacije će također početi jedan sat kasnije nego prošli tjedan. Fortnite Celebrity Pro-Am uparit će slavne osobe s profesionalnim igračima i kreatorima sadržaja i međusobno ih ugurati uživo u Inglewoodu tijekom Fortnite Summer Block party-a. Potpuna lista poznatih dostupna je klikom na link.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori