Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Prvo novo oružje u Apex Legendsu

Prvo novo oružje u Apex Legendsu

Nakon samo tri tjedna od izlaska skoro savršene igre, u Apex Legends nam stiže novo oružje imena Havoc. Radi se o assault rifleu, a stigao nam je u zadnjem patchu. Ovo je prvi dolazak novih stvari u Apex i može nam predočiti kako će to izgledati u budućnosti, odnosno hoće li ekipa iz Respawn Entertainmenta biti više za igrače ili za lovu. Sve to ostaje nam za vidjeti kroz nekoliko dana uz dolazak neke vrste battle passa.

U videu iznad, ekipa iz Respawna demonstrira kako radi Havoc energy rifle. Puška se ponaša slično kao R-301 Carbine ili Devotion LMG, a kako je puška već u igri sigurni smo da su mnogi od vas već i uhvatili koji kill.

Najzanimljivija stvar u vezi novog oružja je sigurno to što je različit od drugih po pitanju dodataka. Uz Devotion LMG u mogućnosti smo koristiti samo Turbocharger dodatak, koji ubrzava vrijeme punjenja i početka pucanja. A uz Prowler SMG u mogućnosti smo koristiti Select Fire dodatak, koji nam omogućuje da koristimo burst-fire mod ili potpuni automatski mod za pucanje. Posebna stvar kod Havoca je da možemo koristiti bilo koji od ta dva dodatka, što je vrlo zanimljivo.

Što mislite o novom oružju i veselite li se budućim nadogradnjama igre ?

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …