Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Fortnite / Reboot Van – novi respawn sistem u Fortnite-u
Reboot Van developer update

Reboot Van – novi respawn sistem u Fortnite-u

Epic je napokon službeno potvrdio novi respawn sistem, odnosno “Respawn Van”, a kao i komunikacijski sistem svoje sličnosti ima s Apex Legendsom.

Reboot Van

Iako glasine o novom respawn sistemu kruže tjednima napokon je i Epic progovorio. Kombiji su tako prvi put uočeni prošlog mjeseca nakon što su igrači otkrili bug koji je prikazivao modele u igri. Samo vozilo naziva se “Reboot Van“, a igrači će morati uzeti kartice koje zatim donose u kombi i čekaju povratak svojih suigrača koji stižu s neba. Sličan sistem imamo u Apex Legendsu.

Respawn sistem sličan onome iz Apex Legendsa ?

Za neke igrače ovaj sistem zvuči jako poznato, a razlog je taj što se temeljni elementi Reboot kombija slični onima u Apex Legendsu. U obje igre, igrači moraju pokupiti oznake, odnosno kartice od svojih suigrača, trčati do zadane točke i moraju čekati da ponovno ožive svoje suigrače. Sve to naravno ide i uz prigodnu buku i vizualni znak koji upozorava ostale igrače.

Fortnite je nedavno također uveo i komunikacijski sistem koji je sličan onome iz Apex Legendsa, ali uz mnogo jednostavnije komande. Nove kombije očekujemo u verziji 8.30 koja stiže tijekom ovog tjedna.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori