Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Red Dead 2 Online napušta beta fazu s velikim ažuriranjem

Red Dead 2 Online napušta beta fazu s velikim ažuriranjem

Red Dead Online, online multiplayer komponenta Rockstarove hvaljene i popularne igre Red Dead Redemption 2, napokon izlazi iz beta faze.

Red Dead Online dobiva stalne zakrpe i novi sadržaj od studenog prošle godine, a sada je napokon napustio svoju beta fazu. Rockstar je predstavio asortiman novih story misija i Free Roam aktivnosti, a vlasnici PS4 i Xbox One izdanja mogu očekivati još više sadržaja u nadolazećim tjednima.

Nove story misije

Prvo, igrači će biti u mogućnosti preuzeti različite nove Land of Opportunities misije. Postojat će različite misije ovisno o tome na kojoj strani zakona stojite. Oni koji slijede put Gunslingera pronaći će se protiv bande Del Lobos i pomoći će Marshallu Daviesu da spasi grad Valentine. Dok će Outlawsi počiniti pokoju pljačku i druga nedjela sa Samsonom Finchom. Bez obzira na put kojim idete, Rockstar je izjavio kako “oba puta vode do sastanka u Blackwateru s opasnim protivnikom“.

Del Lobos Gang

Nove Free Roam misije, modovi i Posse Versus natjecanja

Osim toga, Rockstar je dodao niz novih Free Roam misija s novim likovima iz glavne kampanje. Tu su i tri nova Posse Versus natjecanja koja se odnose na ribolov, snimanje ptica i branje biljaka. Očekuju vas i dinamični događaji koji se mogu pojaviti dok putujete starim zapadom. Povrh toga, Rockstar je dodao još jedan Showdown i Overrun mod, kao i hrpu poker stolova u određenim gradovima.

Napokon stiže ofenzivni i obrambeni stil igre

Tijekom tjedna također stižu i detaljni načini ofenzivnog i obrambenog stila igre, koji vam omogućuju da prilagodite način na koji biste radije doživjeli Red Dead Online. Ofenziva je zadani stil igre i daje vam mogućnost da slobodno napadate druge igrače, dok je obramben stil igre namijenjen onima koji bi radije izbjegavali PvP okršaje i radije istraživali svijet.

Zajedno sa ofenzivnim i defenzivnim načinima, Rockstar je implementirao sustav neprijateljstva kako bi dodatno zaustavio igrače koji vole zlostavljati ostale. Prema developerima, ovaj sustav “prati agresivno ponašanje na oba stila igranja, čineći neprijateljske igrače vidljivim drugima i pomažući uravnotežiti potrebu igrača koji žele pobjeći od drugih koji obično napadaju ili ubijaju tijekom Free Roam igranja”.

Ostali detalji o novom ažuriranju nalaze se na službenoj Rockstar stranici.O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori