Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Resident Evil 2 Remake prodan u 4 milijuna primjerka

Resident Evil 2 Remake prodan u 4 milijuna primjerka

Resident Evil 2 remake nastavlja s odličnim prodajnim rezultatima. U prvom tjednu je prodano čak milijun kopija, a iz Capcoma nam stižu nove brojke, i to uvećane za 3 milijuna.

Povećana prodaja Resident Evila 2 za PS4, Xbox One i PC je svakako pomogla i probijanju brojke od 90 milijuna prodanih igri iz Resident Evil franšize.

Originalni Resident Evil 2 iz 1998 godine je prodan u ukupno 4.96 milijuna kopija, a s tim brojkama nalazi se na četvrtom mjestu najprodavanijih Resident Evil igri. Uz trenutne prodajne rezultate, remake će sigurno prestići original i to vrlo ubrzo.O

Resident Evil 2 Remake

Besplatni DLC za Resident Evil 2, Ghost Survivors, izdan je 15. veljače, a GameSpot je isti nazvao zastrašujućim u svojem reviewu. “Horor igra koja donosi uznemirujuće i groteskne situacije, nadmašujući neke od najboljih radova u franšizi” napisao je kritičar Alessandro Fillari za popularni remake.

Resident Evil 2 u remake izdanju dostupan je za PS4, Xbox One i PC, a izlazak igre je vratio osmijeh na lica mnogim igračima koji uživaju u horror igrama.

O p4n0pt1k

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori