Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Rival Series Play-In – timovi vrijedni gledanja

Rival Series Play-In – timovi vrijedni gledanja

Nakon nekoliko tjedana žestoke akcije u otvorenim kvalifikacijama, najboljih 128 timova iz Europe i Sjeverne Amerike dospjelo je u Rival Series Play-Ins! Ovi timovi su jedan korak udaljeni od glavnog Rival Series događaja nakon što su se borili sa tisućama drugih igrača, a od sada postaje sve teže. Dakle, tko su vrhunski timovi na koje treba baciti oko ? Ekipa s portala Rocket League Esports odabrala je nekoliko timova iz svake regije koji bi mogli ugrabiti mjesto za Rival Series.

Europa

BuzzerBeaters

Ova momčad nastala je nakon vrlo kratkog umirovljenja dugogodišnjeg profesionalnog Rocket League igrača, Philipa “paschy90” Paschmeyera. Uz njega na čelu, BuzzerBeatersi su uvijek imali šansu da stignu do Rival Series turnira, a sada ostaje pitanje hoće li tu šansu i iskoristiti do kraja. Nedostatak timske igre možda je i jedini problem za BuzzerBeaterse, ali uz fantastične pojedinačne izvedbe igrača oni su jedni od favorita za ulazak u Rival Series.

AS Monaco Esports

Bilo koja momčad koja ima stabilnost i masivna sredstva iza sebe, već ima jednu nogu u otvorenim kvalifikacijama i AS Monaco Esports se po tom pitanju ne razlikuje previše. Trio Thomas “Ekon” Chenel, Mathieu “Kraw” Hauss i Antonin “Hooups” Aoustin iskoristili su navedenu prednost i prošli kroz otvorene kvalifikacije bez izgubljene utakmice i tako zaradili svoj ulaz na Rival Series Play-Ins. Na finalnim kvalifikacijama za Rival Series očekuje ih oštra konkurencija, ali njihova dominanta izvedba do sada, zajedno sa organizacijom iza njih, čini ih također favoritima.

Nordavind

Nakon impresivnog nastupa u finalu Europskog kupa, Nordavind je zadržao svoj sjajni niz s uvjerljivom kvalifikacijom u Rival Series Play-Ins. Tim je vođen Oscarom “Data” Rotanderom čija je kreativna ofenzivnost potaknula briljantnost njegovih suigrača koji s lakoćom slažu akcije. Nordavind je sudjelovao u Rival Series natjecanju u 5. i 6. sezoni, a ovoga puta planiraju svoj povratak. Njihova prethodna iskustva i dobra forma s kojom dolaze u Play-Ins pretvaraju ih u jedne od najopasnijih europskih timova.

Sjeverna Amerika

Alterthought

Nedavne izmjene u ekipi ostavile su nas s mnogim pitanjima bez odgovora, ali njihova nova ekipa pokazala je da su ovdje kako bi pobijedili i to uz dominantnu igru tijekom otvorenih kvalifikacija za Rival Series Play-In. Momčad je cijeli dan odrađivala vrhunski posao kako bi završni rezultat bio 10-0, a uz vrhunski rezultat osigurali su i mjesto u daljnjem natjecanju. Njihovu ofenzivu vodi Nathan “Shock” Frommelt, a pridružuju im se i veterani RLCS-a Hayden “Hato” Balsys i Ty “TyNotTyler” Helewa koji donose ogromnu količinu iskustva na visokoj razini, tako da nije iznenađenje vidjeti da ovaj tim donosi vrhunske rezultate. Prvi korak za Alterthought je bio i više nego jednostavan, a večeras saznajemo ima li ekipa šanse osigurati sebi mjesto u Rival Series natjecanju.

Pink Hair Fan Club

Još jedna momčad koja je u otvorenim kvalifikacijama imala savršen niz. To je uglavnom zbog ogromnog potencijala za igru koji Ronin “PrimeThunder” D’Auria donosi na stol. PrimeThunder-ov stil letenja dopunjen je godinama natjecateljskog iskustva koje je njegov suigrač Matt “Matt” Dixon imao pod svojim pojasom. Upravo ta kombinacija brzine i strategije koja se pokazala smrtonosnom u otvorenim kvalifikacijama i momčad koja je uvjerena da će nastaviti dalje čine Pink Hair Fan Club jednim od top timova. Večeras od 20:00h saznajemo hoće li vrhunska kombinacija mozga, brzine i strategije biti dovoljna za ulazak u Rival Series.

Icy

U natjecateljski dio Rocket League-a vratio se svjetski prvak iz prve sezone Brandon “Lachinio” Lachin i to formiranjem Icy-a sa suigračima Noahom “Faded” Modenom i Austinom “ostyn” Franklinom. Njihov prvi pokušaj za otvorene kvalifikacije skoro je završio kobno jer su na prvim kvalifikacijama izgubili od Wandering Lobstersa rezultatom 2-1, sreća je ipak bila na njihovoj strani tijekom drugih kvalifikacija za Sjevernu Ameriku gdje nisu izgubili ni jednu utakmicu. Iako se nedosljednost može činiti zabrinjavajućom, igra uz bivšeg prvaka svakako donosi određene prednosti, a Icy upravo večeras ima šansu za prolaz u Rival Series.

Ovo su samo neki od timova koji nas očekuju na večerašnjem Rival Series Play-Inu. Tko po vašem mišljenju zaslužuje prolaz u Rival Series ? Prijenos samog turnira dostupan je na službenom Twitch kanalu od 20:00h

Rocket League Monthly #2

tournaments.lege.hr

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od ožujka ove godine, a idući Rocket League Monthly #2 turnir očekuje te 6.travnja od 16:00h

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori