Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Rocket League / Rocket League je sada Free 2 Play! Ukoliko ga preuzmete odmah dobivate i kupon od $10!

Rocket League je sada Free 2 Play! Ukoliko ga preuzmete odmah dobivate i kupon od $10!

Vjerojatno dobar dio vas zna da je Rocket League preuzeo Epic Games te da je od nedavno i Free 2 Play – F2P, odnosno više ga ne morate kupiti da bi ga igrali. Ovo je odlična zamisao Epic Gamesa kako bi ojačao još više esport dio Rocket Leaguea. Kako je Rocekt League do sada jako dobro napredovao i imao dobru scenu esporta ovo je još jedna velika odskočna daska za njega i esport da postane još jedna od najigranijih i sa još više posjtitelja na live streamovima na Youtubeu, Twitchu itd…

Osim toga Epic Games je odlučio i osigurao svakome tko preuzme igru preko njihovog servisa za PC darovati i jedan kupon od $10 za kupovinu u njihovom storeu koji možete iskoristiti do 1. studenog ove godine. Besplatni kupon i igru možete preuzeti do 23. listopada.

Ako niste do sada je već skinuli i zaigrali vrijeme je da je preuzmete, ugrabite popust i zabavite se. Nadamo se da će vam se svidjeti igra i da ćete potrošiti tih $10 na neku pametnu igru. Svakako nam javite kakva vam je i što se novo nabavili odnosno sa čime se još zabavljate.

O loge

Također pogledajte

Teamfight Tactics novi mod u LoL-u

League of Legends dodaje mod inspiriran Auto Chessom

Riot Games je najavio da će izdati potpuno novi način igre u popularnom League of …