Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Rocket League Monthly #1

Rocket League Monthly #1

Rocket League je nogometna igra, ali ovoga puta sa autima, razvijena i izdana od strane Psyonix studija. Igra je prvo izdana za Microsoft, Windows i Playstation 4 platformu u sedmom mjesecu 2015. godine.

Što je točno Rocket League i koji mu je cilj ? Zapravo je sve vrlo jednostavno, igra podržava jednog do četiri igrača kojima je cilj da ubace loptu u protivnički gol, naravno sa autima koji idu na “raketno gorivo”. Provjerite što profesionalni igrači imaju za reći o igri u videu ispod:

Mjesečni turniri

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 4 igre, odnosno Rocket League 2v2FIFA 19 1v1CoD Blackout 2v2 i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opcije na dvije igre, Rocket League i Fortnite.

 Datum i vrijeme: 2.3.2019. – 16:00h
★ Igra: Rocket League
★ Platforma: Playstation 4/PC
★ Format: 2v2
★ Format igre: BO3 uz double elimination (winner/losser bracket), BO5 polufinale i finale
★ Kotizacija: Besplatno
★ Nagrade: 50€

Uskoro nam kreće i nova competetive sezona uz nove turnire, a neki od njih su u milijunskim iznosima, koji su vaši favoriti ?

Prijavu za Rocket League turnir i više informacija potražite na tournaments.lege.hr

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori