Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Rocket League Summer 2019 Roadmap – sve bitne informacije

Rocket League Summer 2019 Roadmap – sve bitne informacije

Nakon nedavnog preuzimanja od strane Epic Gamesa, Psyonix je objavio službeni Rocket League Summer 2019 Roadmap. U nastavku teksta očekuje vas više informacija o level-up paketima, novom Party-up sistemu i ostalim zgodnim stvarčicama. Stiže nam još jedno zanimljivo ljeto za svima omiljenu nogometnu igru.

Level-Up paketi

U Rocket League stiže potpuno novi item: XP Level-UP paket je uveden kako bi pomogao igračima potrošiti svu valutu koju zarade na budućim limitiranim eventima, a dolazi u Rocket League kao dio sljedećeg događaja u igri.

Prema službenom Rocket League Summer 2019 Roadmap-u, sljedeći limitiran događaj u igri započet će u lipnju. To će navodno biti najveći događaj u igri od njenog početka. Navodno nas i u trgovini ovog puta očekuje puno više stvari.

Novi Rocket League XP Level-UP paket je potpuno novi proizvod koji će vam pomoći da potrošite svu valutu zarađenu u događaju, što je do sada bio problem za one koji su malo aktivniji u igri. Kupnja jednog paketa dodat će 10 bodova za Rocket Pass. To u biti znači da kupnja Level-Up paketa dodaje jedan tier na Rocket Pass-u. Nažalost trenutno nije poznato koliko će koštati novi paketi, a sve što znamo je da je novi predmet na putu i stiže već u sljedećem događaju u lipnju.

Party-Up sistem

Jedna od glavnih značajki koje dolaze u Rocket League kasnije ove godine je Party-Up sistem. U suštini, to bi vam trebalo olakšati život ako želite zabavu s nepoznatim osobama s kojima ste odigrali dobru utakmicu. Nakon svake utakmice, na zaslonu nakon igre, lako ćete se moći spojiti s onima s kojima ste upravo odigrali.

Nažalost, sve što imamo o datumu objavljivanja ove nove funkcije je “kasnije ove godine”. Nadamo se kako će nova značajka stići u Rocket League tijekom srpnja ili kolovoza, a nije isključen ni kasniji dolazak.

Inventory management, trading i ostalo

Klikom na sliku potraži više informacija o Rocket League Monthly #3 turniru

Uz navodno najveći događaj u igri, Level-Up pakete i Party-Up funkciju, ove godine očekuje nas još više događaja nego ikad prije. Buduće ažuriranje će, na primjer, dodati nove alate za upravljanje stvarima u igri. Ovo bi, nadamo se, moglo organizirati naše neuredne inventory-e.

Dugoročni cilj tima koji radi na razvoju Rocket Leaguea je i poboljšanje trgovinskog sustava, odnosno razmjene stvari s drugim igračima. Novi trading sustav nas navodno očekuje do kraja 2019. godine.

Povrh svega, 21. lipnja 2019. održat će se Svjetsko prvenstvo u sedmoj sezoni Rocket Leaguea.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori