Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Sacre stiže u A tim SK Gaminga

Sacre stiže u A tim SK Gaminga

SK Gaming je danas objavio vijest kako će od naredne sezone u startnoj postavi tima zaigrati hrvatski igrač Toni “Sacre” Sabalić. Sacre će nastupati umjesto Jorgea “Werlyb” Casanovasa koji prelazi u SK Gaming akademiju.

U službenom priopćenju navodi se da Sacreu trenutno više odgovara aktualna top lane meta, a dodaje se i kako je zaslužio šansu nakon odlične igre na EU Mastersu gdje je SK Gaming Prime stigao do finala.

Poznato je da je Werlyb još od dana kada je u EU LCS ligi igrao za Giants Gaming koristio relativno mali broj heroja što mu je oduvijek bio nedostatak. Navedeno je vjerojatno jedan od dodatnih razloga zašto je Sacre dobio priliku da pokaže svoje znanje i vještine.

Godine napornog igranja urodile plodom

Sacre se proslavio igrajući za najbolji tim s ovih prostora – Instinct Esports/SBB Esports/KlikTech, s kojim je osvojio dvije titule Fortuna Championship Seriesa i dvije titule Esports Balkan League. U međuvremenu je bio rezerva za aktualnog prvaka Europe, G2 Esports. Sredinom prošle godine karijeru nastavlja u Španjolskoj gdje je igrao za Dragons E.C. Početkom 2019. stiže u SK Gaming Prime i niže vrhunske rezultate.

Toni “Sacre” Sabalić

Zanimljivo je spomenuti kako je poznati Sacre prije nekoliko godina uspješno osvajao mnoge turnire kao član Lege tima na što smo izrazito ponosni. On će biti drugi hrvatski igrač koji će zaigrati u elitnom europskom League of Legends takmičenju, nakon sada već legendarnog Luke “PerkZ” Perkovića.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Teamfight Tactics već postavlja solidne brojke na Twitchu

Teamfight Tactics već postavlja solidne brojke na Twitchu, a broj prosječnih gledatelja se opasno približava …

Odgovori