Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / Samsung postao glavni partner za DreamHack Mobile Series
DreamHack Mobile Series Samsung

Samsung postao glavni partner za DreamHack Mobile Series

Samsung je postao glavni partner za DreamHack Mobile Series, a to će biti Samsungov prvi veliki nastup u mobilnom esportu. Kao dio dogovora, Samsung će isporučiti službene telefone za turnire, a Samsung Galaxy S10 i A70 će biti glavne zvijezde na događajima.

DreamHack Mobile Series je pokrenut u ožujku ove godine, a trenutno sadrži dvije igre – Supercell Brawl Stars i Clash Royale. Samsungova podrška događajima bit će vidljiva tijekom ljetnog DreamHacka u Švedskom Jönköpingu. U lipnju nas također očekuju kvalifikacije za Mobile Series u Samsung Experience trgovini u Stockholmu.

dreamhack.com/mobileseries

“Uzbuđeni smo što možemo udružiti snage s DreamHackom ove godine, budući da imamo rastuću bazi korisnika igara. Ovo je prirodan razvoj jer smo nastavili voditi mobilnu industriju s inovativnim proizvodima gdje kvaliteta zaslona kao i snaga i performanse podržavaju vrhunski doživljaj igranja.” – izjavio je Andreas Bergqvist iz Samsung Nordicsa

Jedan od Samsungovih najznačajnijih dosadašnjih pothvata bio je sponzorstvo Korejske League of Legends reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva. Tehnološka tvrtka također je predstavila svoje nove telefone putem poznatog Fortnite streamera Tylera “Ninja” Blevinsa.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori