Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / shroud nije optimističan oko novog karaktera u Apex Legendsu
shroud

shroud nije optimističan oko novog karaktera u Apex Legendsu

Ako ste veliki obožavatelj Michaela “shroud” Grzesieka i mislite da dijelite mnogo toga zajedničkog (osim skilla naravno), možda se i prestanete radovati sljedećem karakteru koji dolazi u Apex Legends.

shroud je bio dio testne ekipe koja je mogla zaigrati igru prije nego što je itko drugi znao za nju i bio je jedan od ključnih ljudi koji su pomagali developerima da razviju igru u dobrom smjeru. Popularni Twitch streamer podijelio je svoje razmišljanje o novom liku tijekom nedavnog streama.

Bivši Counter-Strike profesionalac poznat je po svojim izvanrednim sposobnostima i vještinama. Obično postaje vrhunski igrač u bilo kojoj FPS igri koju zaigra, a njegova se mišljenja obično smatraju vrijednima.

Wattson, nova nadolazeća legenda, bila je jedna od mnogih legendi koje je shroud i ostatak društva imao prilike testirati. Tijekom nedavnog streama, shroudu su postavili pitanje je li volio igrati Wattsona – na što je on odgovorio kako novu legendu zapravo “mrzi”.

Na kraju je ublažio mišljenje i izjavio “Nisam ga mrzio, jednostavno mi se nije svidjelo. To je sve. Kao da igram Caustica, jednostavno ga ne volim.”


O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori