Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Sims 4 besplatni na Originu na određeno vrijeme

Sims 4 besplatni na Originu na određeno vrijeme

Sims 4 je imao nekoliko problema prilikom lansiranja, ali kasnija ažuriranja uvelike su poboljšala igru, a vrijedi zaigrati i danas. Za one sretnike koji nisu kupili igru imamo dobre vijesti jer popularne Simse možemo ugrabiti za ravno nula krznenih životinja.

The Sims 4: StrangerVille Trailer

Ova ponuda je ipak vremenski ograničena pa tako svoj primjerak igre možete nabaviti do utorka, 28. svibnja. Osnovna verzija igre na Originu inače košta 40 $. Dobra vijest je također da nije potrebna Origin Access Basic ili Premier pretplata te je igra besplatna za sve igrače. Kopija ostaje zauvijek kod korisnika.

Da biste preuzeli svoju kopiju, jednostavno posjetite Sims 4 stranicu na Originu, prijavite se na svoj račun i kliknite “Get it Free”. Najbolji način za ubaciti igru u library je putem web stranice jer su neki korisnici imali problema prilikom dodavanja igre iz samog klijenta.

Besplatna verzija je ipak ona osnovna i neće doći s popularnim DLC-ovima Get Famous i Seasons. Također vrijedi napomenuti kako je navedena verzija dostupna samo za PC igrače.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori