Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Slovenski Mordhau prodan u više od pola milijuna primjeraka
Mordhau

Slovenski Mordhau prodan u više od pola milijuna primjeraka

Mordhau je srednjovjekovna hack n’ slash igra koju je razvio slovenski nezavisni studio Triternion. Svjetlo dana ugledala je 29. travnja ove godine i već je ostvarila vrhunski uspjeh.

Nakon samo tjedan dana provedenih na tržištu Mordhau je postao vrlo popularan, a od developera same igre doznajemo kako je ista prodana u više od 500 tisuća primjeraka. Najveći broj istovremenih igrača u jednom trenutku dosegao je 60,000.

Nažalost lansiranje nije bilo tako glatko kao što su developeri očekivali jer vjerojatno i sami nisu računali na toliku navalu igrača. Po izlasku igre serveri su imali velike poteškoće, a nagrade poput golda i iskustva za neke igrače nisu ispravno funkcionirale.

Iz nezavisnog studia doznajemo kako su još uvijek u procesu postavljanja novih servera u regijama koje ih trebaju i kao rezultat toga spajanje još uvijek može biti problematično. Postoje i ostale greške vezane uz povezivanje igrača u igru ili u lobby, a otklon navedenih poteškoća planiran je u idućem ažuriranju koje stiže ubrzo. Nagrade poput zlata i iskustva bit će naknadno dodane na korisnički račun.

U kratkom vremenu igra je postigla vrhunske prodajne rezultate, a nadamo se kako će slovenski tim zarađeni novac uložiti u daljni razvoj same igre. Igra je trenutno dostupna na Steamu po cijeni od 29.99$.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori