Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Sony najavio livestream za PlayStation novosti

Sony najavio livestream za PlayStation novosti

Sony se pridružuje Nintendu i Microsoftu po pitanju održavanja vlastitih događaja koje uključuju vijesti o njihovim uslugama, a njihova nova usluga nosi naziv State of Play. Riječ je o prijenosu uživo koji će se održati u ponedjeljak, 25. ožujka od 10 sati, a očekuju nas novosti o ažuriranjima za PlayStation 4 i PlayStation VR igre.

Prema navodima tvrtke Sony, očekuju nas novi traileri, nove najave igara i novi video materijali iz samih igri. Što je još zanimljivije, State of Play nije jednokratna stvar već će se vraćati tijekom cijele godine uz više vijesti za sve fanove. Usput, Sony se također povukao s E3 sajma ove godine, a to čini State of Play nužnim projektom za tvrtku.

Napokon je i Sony odlučio održavati vlastite događaje po uzoru na Microsoft koji ima svoj regularni live show, Inside Xbox. Uz gore navedene tvrtke, Nintendo također održava vlastite prezentacije imena Nintendo Direct putem kojih informiraju potrošače o najnovijim razvojima svojih software i hardware proizvoda.

State of Play bit će dostupan na Twitch.tv, YouTube,Facebook Twitter platformama, a prvi događaj očekuje nas za dva dana.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Huawei Mate XS dolazi u ožujku

Mate XS je idući savitljivi smartphone kineske tvrtke Huawei, koji bi prema najnovijim informacijama koje …

Odgovori