Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Stigli detalji za drugu sezonu CS:GO LOOT.BET turnira

Stigli detalji za drugu sezonu CS:GO LOOT.BET turnira

Tjedan dana nakon što je AVANGAR osvojio prvu sezonu LOOT.BET turnira i to pobjedom u finalu protiv ekipe Winstrike rezultatom 2-1, UCC i LOOT.BET najavljuju novu sezonu.

Natjecanje će započeti s otvorenim kvalifikacijama koje se održavaju danas i sutra odnosno 28. i 29. ožujka. Pobjednik napreduje dalje gdje ih čekaju ekipe Tricked, Nemiga i DreamEaters. Od navedene četiri ekipe, samo dvije napreduju dalje u regularnu sezonu.

hltv.org

Dva kvalificirana tima tako će se smjestiti između preostalih 14 pozvanih timova koji će nastupiti u regularnoj sezoni, koja se održava od 2. do 22. travnja uz best of three (BO3), Swiss format. Nakon toga najboljih osam ekipa prolaze dalje u double elimination, best of three playoff, a isti se održava od 23. travnja do 5. svibnja. Najbolju ekipu, odnosno onu koja osvoji prvo mjesto, očekuje 18,000 dolara novčane nagrade.

Nagradni fond sastoji se od ukupno 30,000 dolara nagradnog fonda, a dijeli se prema sljedećem omjeru:

1. $18,000
2. $7,500
3. $3,000
4. $1,500

Trenutno potvrđeni timovi koji će nastupiti u drugoj sezoni LOOT.BET turnira su Virtus.Pro, Winstrike, NoChance, Epsilon, Sharks, Windigo, Ago, x-kom, Alternate aTTaX i Nordavind.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori