Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Stiže nam Rocket League update

Stiže nam Rocket League update

U Rocket League stiže nam novi Friends update koji omogućuje potpuni cross-play na svim platformama, počevši od 19. veljače.

Svi prijatelji na jednom mjestu

Novi update nam donosi listu prijatelja u glavnom izborniku u kojem ćemo moći vidjeti tko je na mreži neovisno o platformi. Lista prijatelja podijeljena je na četiri taba: Friends, RocketID, Recent Players i Alerts.

Friends tab prikazuje prijatelje na trenutnoj platformi. RocketID tab prikazuje prijatelje sa svih platformi. Nakon updatea svi igrači će dobiti RocketID koji će zapravo biti naš username uz kombinaciju nasumičnih brojeva, zanimljivo je da naše ime možemo mijenjati kad god poželimo.

Recent players tab prikazuje protivnike i prošle utakmice, novost je i da od sada možemo poslati friend request preko Recent Players taba. Alerts tab nam prikazuje sve bitne notifikacije poput zahtjeva za prijateljstvom ili pozivom na okršaj s klubovima (da i klubovi ulaze u crossplay opciju). Kako to izgleda provjerite u videu ispod:

Dodatni modovi i nova competetive sezona


Dropshot, Hoops, Snow Day i Rumble od sada imaju free play mogućnost tako da imamo priliku odraditi kvalitetne treninge. Tjedne pobjede od sada više nisu nepoznate, tako da od sada nakon svakog gejma imamo priliku vidjeti koliko nam je još pobjeda ostalo. Više o updateu u narednim danima, a do tada provjerite naš prvi Rocket League Monthly #1 turnir.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …