Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / Što očekivati od prvog Apex Legends Battle Passa ?

Što očekivati od prvog Apex Legends Battle Passa ?

Prvi Battle Pass za Apex Legends samo što nam nije stigao, a još uvijek nema konkretnih informacija o stvarima koje nas očekuju. U nastavku prolazimo ono što je pronašla ekipa u bespućima interneta, ali i u datotekama od same igre.

Datum izlaska Battle Passa ?

Službeni Roadmap za prvu godinu je poznat već tjednima, što znači da prva sezona počinje ovog mjeseca, a iduća počinje u lipnju, tako da će vrlo vjerojatno samo trajanja passa biti ograničeno na jednu sezonu.

Cijena ?

Iako iz Respawna mudro šute o cijeni i načinu otključavanja stvari, uz sve te battle royale igre i sličan sistem u svakoj, mišljenja smo da ćemo stvari u Battle Passu otključavati većinom samim igranjem (možda i uz koji challenge sistem?). Fortnite i PUBG passovi prodaju se po cijeni od 10 $, a mi se nadamo da Apex neće prijeći navedeni iznos.

Što očekivati u Apex Legends Battle Passu ?

Ono što imamo potvrđeno je: nova kozmetika (skinovi za karaktere i oružja, uključujući kozmetiku za bannere, quipove i finishere), novi karakteri (dva po sezoni, odnosno 8 godišnje), nova oružja i novi loot. Nadamo se da će ekipa iz Electronic Artsa i Respawn Entertainmenta kvalitetno odraditi stvari, jer se svi još uvijek sjećamo kakvo sra*** smo dobili od Treyarcha i CoD Blackout kozmetike, nakon plaćanja 80 dolara za igru (ili jahte ?).

Kako će Battle Pass funkcionirati ?

Internetski “štakori” opet su kopali po datotekama od same igre, pa smo tako već mogli čitati o imenima legendi, ali i o nekom načinu besplatnog Battle Passa u kojem ćemo do određenog levela otključati dio kozmetike i novih stvari. Nadamo se da ekipa neće biti previše pohlepna za novcima i da će ponuditi pristojne stvari za sličnu cijenu kao i druge igre, a uz toliki broj igrača sigurni smo da će uz sitnih 10 dolara, ionako preplaćeni direktori iz Electronic Artsa, zaraditi sasvim pristojnu lovu.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Huawei Mate XS dolazi u ožujku

Mate XS je idući savitljivi smartphone kineske tvrtke Huawei, koji bi prema najnovijim informacijama koje …