Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Sve što želimo znati o PES2020
PES20

Sve što želimo znati o PES2020

Hoće li PES20 biti bolji? Pro Evolution soccer već nekoliko godina zaostaje za FIFA-om, osobito kada je riječ o licenciranju timova.  PES19 izgubio je bitku s FIFA-om 2019 i pretrpio gubitak licence UEFA Liga prvaka. Donosimo vam najnovije glasine za PES20. Hoće li se što promijeniti?

Kada izlazi PES20?

PES do sada je uvijek izlazio utorkom, zadnji utorak u kolovozu ili prve polovice u rujnu. 

PES 2019: 28 Kolovoz 2018

PES 2018: 12 Rujan 2017

PES 2017: 13 Rujan 2016

PES 2016: 15 Rujan 2015

Sa sigurnošću možemo potvrditi da će PES20 biti pušten za PS4, Xbox One i PC. Iste konzole kao i PES19. Ne očekujemo verziju kompatibilnu za PS3 i Xbox 360.

PES20

Koje nove značajke navodno možemo očekivati od PES20?

Ovo je jako teško odrediti sada, ali očigledna stvar koju PES nema FIFA ima i time zaostaje za FIFA-om je igrica puna licenciranih timova. Dok PES još uvijek ima službene licence timova kao što su Arsenal, Barcelona, Inter, ipak se još uvijek ne može usporediti s FIFA-om.

Ono što bi igrači htjeli vidjeti je više sličnosti igrača i opreme modernom i stvarnom svijetu nogometa, a PES im to trenutno ne omogućava.

Zbog gubitka prava 2018 godine na Ligu prvaka i Europsku ligu PES20 će se hraniti “na slamčicu”. Naravno, tu su još uvijek Portugalska Premier liga, Škotska Premier liga i Nizozemska Erdivisie ali kad nedostaju glavne lige kao što su Engleska, Španjolska, Njemačka, Italija i Francuska, to je u usporedbi s FIFA-om definitivno izgubljena bitka.

No, bez obzira na to koliko timova PES nema, imaju nešto što FIFA definitivno nema, a to je izuzetno dobar GamePlay. Uveli su mnoštvo vještina u igri kao što su “no look pass”, “dipping shot”, i “edge turn” što uveliko proširuje GamePlay. Na tome će se vjerojatno još više raditi u budućnosti.

PES20

Igra također izgleda  stabilnije kad igrači okolo mogu utjecati na to što bi glavni igrač s loptom mogao izvesti. U usporedbi s FIFA-om koja vam u svakoj utakmici omogućuje da dobijete smiješne udarce iznad glave, PES je definitivno puno realniji.

Osim što će i dalje raditi na tome da GamePlay bude kvalitetan, Konami će se definitivno boriti za to da neke od licenci dobije natrag. Isto tako očekuje se i promjena u cijeni igrice, što bi definitivno moglo privući neke igrače natrag u franšizu.

Fan made video! Perspektiva jednog obožavatelja.

O Vedran

Founder and CEO of LEGE

Također pogledajte

Radeon RX 5600 XT Red Devil sa 14Gbps GDDR6 predstavljen od strane PowerColor

PowerColor tvrtka je dizajnirala Red Devil seriju grafičkih kartica da omogući korisnicima vrhunske perfirmanse sa tvorničkin overclock-om koje ih izdvaja od ostalih AMD-ovih Add-In-Board partnera.

Odgovori