Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / Apex Legends: sve što znamo o drugoj sezoni

Apex Legends: sve što znamo o drugoj sezoni

Druga sezona u Apex Legendsu započinje za manje od mjesec dana, a pravo je vrijeme da iskopamo sve što znamo o nadolazećoj sezoni.

Prva sezona je brzo dosadila igračima, a sadržaj nije stizao toliko često kao na drugim battle royale naslovima. Popularnost igre brzo je opala, posebno na streaming platformi Twitch. Mnogi vjeruju da igra ovisi o drugoj sezoni i sadržaju koji dolazi. Do sada smo pronašli nekoliko ključnih stvari koje bi svakako trebale začiniti stvari.

Wattson

Jučer je izašao video o novom karakteru i njenim sposobnostima i značaju u igri. Detalje možete provjeriti dolje (na engleskom).

  • Tactical Ability: Perimeter Security – Connect nodes to create electrified fences that damage and slow enemies.
  • Passive Ability: Spark of Genius – 
    Ultimate Accelerants fully charge your Ultimate Ability, and standing near interception pylons boosts your Tactical Ability recharge.
  • Ultimate Ability: Interception Pylon – 
    Place an electrified pylon that destroys incoming ordnance and repairs damaged shields as long as it stands. (Max: 3)

L-Star SMG:

Konačno znamo i kada dolazi oružje koje je procurilo ubrzo nakon puštanja igre u pogon. Oružje koje je poznato u Titanfallu kao LMG bit će dostupno isključivo u paketima zbog svoje ekstremne snage, Pridružit će se Mastiffu i Kraberu kao care package oružje.

L-Star SMG

Ranked mod:

Ako ste competitive igrač, ovo je vjerojatno najvažniji dio za vas. Apex Legends uskoro dobiva ranked mod. Novi način igre omogućit će igračima da se probiju kroz šest razina od bronce do Apex Predatora. Za svaki rank osigurane su i nagrade nakon završetka sezone.

Battle Pass za drugu sezonu

Druga sezona u Apex Legendsu donosi i novi Battle Pass. Oni koji vole nagrade u obliku kozmetike sigurno će uživati više nego prve sezone. Izvorni Battle Pass naišao je na velike kritike od strane zajednice, a Respawn Entertainment obećao je da će sljedeći biti bolji od prethodnog.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori