Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Team Secret osvojio MDL Disneyland Paris Major
Team Secret MDL Disneyland Paris Major

Team Secret osvojio MDL Disneyland Paris Major

Team Secret predvođen kapetanom Clementom “Puppey” Ivanovom odnosi pobjedu na MDL Disneyland Paris Major turniru. Njegova momčad je pobijedila Team Liquid u finalu s uvjerljivim rezultatom od 3-1.

Ranije tijekom dana, Team Liquid je imao brze mečeve u donjem dijelu bracketa protiv ekipe Evil Geniuses. S obzirom na to da su noć prije odigrali napetu seriju mečeva, koji su se čak protegnuli poslije ponoći, impresivno je da su bili toliko usredotočeni. U međuvremenu Evil Geniuses mogu biti zadovoljni s osvojenim trećim mjestom.

Liquid nije imao velike šanse u finalu

Team Liquid je u velikom finalu zaigrao protiv Secreta, a Liquid je očito bio nabrijan od prijašnjeg dana. Uzeli su prvi meč, međutim Secret je vrhunskom igrom već u idućem meču zaustavio Ivana “MinD_ContRol” Ivanova i društvo i “obrisao” ih iduća tri. Svaki meč je bio sve kraći i kraći, prvi meč završen je za 46 minuta, a za idući je trebalo gotovo 37. Posljednji meč bio je gotov za samo 29 minuta. Zanimljivost je da je u svakom meču Secret imao vodstvo u goldu i opremi, što Liquidu nije pošlo za rukom niti jednom.

Secret u posljednje vrijeme izgleda impresivno. Izgubili su samo tri meča, a pobijedili su u njih 13 i osvojili svih šest serija mečeva. Osim toga, Puppey je dobio MVP nagradu – po mjeri napravljena statua sjekire. Na kraju turnira čestitkama se pridružio i Mickey Mouse.

Dota 2 Pro Circuit

Sve tri momčadi koje su se natjecale na MDL Disneyland Paris Major su prikupile dovoljno Dota 2 Pro Circuit bodova da se kvalificiraju na The International 2019.

Top 10 timova na ljestvici

Evil Geniuses se nalazi na trećem mjestu na ljestvici sa 6750 bodova; napuštaju Pariz s 100,000$ i 2100 bodova. Team Liquid je osvojio drugo mjesto i zaradio 170,000$ i 3000 DPC bodova.

Team Secret donosi kući čak 350,000$ i dodatnih 4950 bodova za svoje prvo mjesto. Oni su na prvom mjestu na DPC ljestvici, s 14250 bodova, gotovo 3000 bodova više od Virtus.pro, koji se nalaze na drugom mjestu.

Timovi nemaju vremena za odmor jer ih čekaju kvalifikacije za EPICENTER Major. Sve momčadi koje su prisustvovale Majoru u Parizu imaju izravne pozive za zatvorene regionalne kvalifikacije, s dodatnim mjestom koje će biti dostupno preko otvorenih kvalifikacija. Zatvorene kvalifikacije traju od 15. do 19. svibnja.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori