Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Team Sirius uvodi promjene tjedan dana prije Minor turnira

Team Sirius uvodi promjene tjedan dana prije Minor turnira

Ostalo nam je samo tjedan dana do početka Minor finala u Dota 2 Pro Circuit sezoni, a Team Sirius iznenadio je mnoge i napravio promjene u svojoj postavi.

Team Sirius formirao se prije nešto više od mjesec dana, a bio je jedan od tri tima koji su formirali organizaciju Aster (Aster, Sirius i Aster.Aquarius). Momčad još nije imala većih događaja i nastupa na glavnoj pozornici, sudjelovali su samo u kvalifikacijama za EPICENTER i StarLadder ImbaTV Minor Season 2. Iako su propustili većinu Majora, uspjeli su osigurati drugo mjesto na Minoru u Kievu koji počinje za točno tjedan dana. Imajući to na umu, tim je odlučio zamijeniti svog offlaner-a.

Sve je jasno…u nastavku teksta

U postu na Weibu, Sirius je potvrdio kako ekipu napušta He “Inflame” Yongzheng, a umjesto njega stiže Yang “Injuly” Xiaodong. Prije službene objave, Injuly je bio dio organizacije Aster, odnosno bio je igrač tima Aster.Aquarius.

Trenutni sastav Team Siriusa koji će igrati na nadolazećem StarLadder ImbaTV Dota 2 Minoru je:

  • Liu ‘Sylar’ Jiajun
  • Li ‘ASD’ Zhiwen
  • Yang ‘Injuly’ Xiaodong
  • Jiang ‘Tian Ming’ An
  • Xu ‘HYM’ Zhi

Gore navedena postava će se prvi put pojaviti na DPC događaju sljedećeg tjedna i dok je momčad ispunjena iskusnim veteranima u igri, očekuje ih teška bitka za bodove i nagradni fond vrijedan 300.000 dolara.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori