Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / League of Legends dodaje mod inspiriran Auto Chessom
Teamfight Tactics novi mod u LoL-u

League of Legends dodaje mod inspiriran Auto Chessom

Riot Games je najavio da će izdati potpuno novi način igre u popularnom League of Legendsu. Novi mod imena Teamfight Tactics inspiriran je popularnim Dota Auto Chess-om.

Teamfight Tactics je strateški način igre koji se odvija na heksadecimalnoj mreži i izaziva svakog igrača da izgradi najmoćniji mogući tim. Vaši borci će automatski napasti u vaše ime svaki put kad dođete na red. Naravno sve to uz protivnika i njegove pokušaje da vas nadmaši svojim vlastitim odredom.

U službenoj objavi koja je najavila dolazak novog moda na PBE servere, zaposlenici Riot Gamesa priznali su da su bili inspirirani popularnim Dota 2 modom.

“Uvijek smo voljeli strateške igre, a nedavno smo se uključili u novi žanr auto-boraca. Ljudi u uredu su ostavili ogroman broj sati u Dota Auto Chessu i zapravo ga obožavamo. Sve to nas je nadahnulo da stvorimo novi mod za LoL.”

Dota Auto Chess, stratešku igru sličniju mahjongu nego šahu, napravio je Drodo Studio s pet osoba kao modifikaciju za Dotu 2. Od siječnja vlada veliko zanimanje za igru. U roku od 30 dana od objavljivanja, igra je imala vrhunac od 300 tisuća istovremenih igrača, a uz to treba dodati i 4.13 milijuna pretplatnika. Od svibnja ukupan broj pretplatnika premašio je 8 milijuna.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori