Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Teamfight Tactics već postavlja solidne brojke na Twitchu

Teamfight Tactics već postavlja solidne brojke na Twitchu

Teamfight Tactics već postavlja solidne brojke na Twitchu, a broj prosječnih gledatelja se opasno približava trenutnom kralju Fortnite-u.

Prema web stranici Twitch Tracker, gledanost Teamfight Tacticsa porasla je za 11.3 % u posljednjih sedam dana. Igra je prija tjedan dana bila treća najgledanija igra na Twitchu, odmah iza njegovog “velikog brata” League of Legendsa, a sada očito cilja na prvo mjesto.

Ovih dana, TFT privlači prosječno 105 tisuća gledatelja, što je samo 6 tisuća manje od trenutnog kralja – Fortnitea koji je na 111 tisuća. Fortniteova gledanost također pada, što znači da bi se TFT u sljedećem tjednu mogao popeti na vrh i postati najgledanija igra na Twitchu.

To ne bi bio prvi put da je Fornite srušen s trona. Nakon lansiranja Apex Legendsa igra je kratko preuzela prvo mjesto uz pomoć vojske streamera koji su istu promovirali, uključujući Ninju i Shrouda. Popularnost TFT-a također dolazi od strane velikih streamera, ali barem za sada, gledanost joj se čini stabilnijom. Riotovi planovi za igru uključuju nove značajke i nove heroje koji dolaze u sljedećem ažuriranju, kao i turnir vrijedan 125.000 dolara koji će sigurno pogurati brojke.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori