Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Potvrđen datum izlaska Negana za Tekken 7

Potvrđen datum izlaska Negana za Tekken 7

Prošle godine najavljeno je da će Negan iz The Walking Deada izaći na Tekken 7, kao još jedan borac u igri. Nakon par mjeseci od početne najave, konačno imamo datum njegovog dolaska.

Negan.

Kako je u traileru otkriveno, Negan bi na Tekken 7 trebao stići 28.veljače. U skladu sa serijom, u igri će imati svoju bejzbol palicu omotanu u žicu, poznatiju kao “Lucille”. Potezi s kojima ćete se boriti isti su kao iz serije, a po tome ćemo prepoznati i pokrete u igri. Zabijanje palice u glavu protivnika ili probijanje neprijatelja nožem u stomak, prava su poslastica.

Najvljen izlazak još jednog borca

Osim potvrde Neganovog izlaska, video prikazuje i neke od njegovih poteza u igri, ali i novog borca imena Julia. Julia u Tekken 7 stiže istog dana kao i Negan, 28. veljače.

Negan je definitivno jedinstven izbor gostujućeg borca za Tekken 7, pogotovo jer njegov stil borbe podsjeća na onaj iz Mortal Kombata. Međutim, Tekken 7 ima brojne gostujuće borce, uključujući Akumu iz Street Fightera i Geese Howarda iz Fatal Fury. Igra također sadrži i Noctisa, glavnog protagonista iz Final Fantasy-a, kao DLC dodatak.

Igra je vani skoro 2 godine i redovno je podržana s novim sadržajem od studija Bandai Namco. Sigurno nas u budućnosti očekuje još sličnih stvari.

O p4n0pt1k

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …