Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Tencent najavio svoju verziju auto chess igre: Chess Rush
Chess Rush

Tencent najavio svoju verziju auto chess igre: Chess Rush

Auto chess je totalno novi i zarazni žanr u mnogim igrama, a očito Tencent ne želi propustiti dodatnu zaradu pa najavljuje i svoju verziju nazvanu Chess Rush.

Tvrtka je u utorak objavila da su samo nekoliko dana udaljeni od objavljivanja vlastitog naslova koji stiže na iOS i Android uređaje. Chess Rush se tako pridružuje igrama poput Dota Underlords (Valve), Teamfight Tactics (Riot Games) i Auto Chess (Drodo Studio). Vijest dolazi nekoliko sati nakon što je Tencent potvrđen kao suizdavač za Drodo Auto Chess u Kini.

Mi smo se zasad navukli na Teamfight Tactics, kakva je kod vas situacija ?

Ako mislite da je navedeni model poslovanja čuda, zapravo baš i nije, barem ne za Tencent. Kineski tehnološki divovi poznati su po svojim strategijama i ulaganja u više naslova, u kojima će razviti niz sličnih proizvoda i zatim ih natjerati da se bore na tržištu. Pobjednik zatim dobiva punu podršku svih razvojnih studia.

Igra vjerojatno neće biti popularna izvan Kine. Zapadno tržište je već u aktivnom igranju Teamfight Tacticsa ili Dota Underlordsa i ako bi postojao treći igrač, to bi vjerojatno bio Drodov Auto Chess, koji stiže na Epic Games Store kasnije ovog ljeta.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori