Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Tencent-ov WeGame X od sada dostupan izvan Kine

Tencent-ov WeGame X od sada dostupan izvan Kine

Prošle godine Tencent, kineski konglomerat koji je vlasnik Riot Gamesa i posjeduje dionice u Activisionu, Blizzardu, Ubisoftu, uz 40 % udjela u Epic Games-u, objavio je da će preimenovati Tencent Gaming platformu i pokrenuti istu širom svijeta.

Tencent Gaming Platform je trenutno ime digitalne trgovine i launchera koji ima više od 200 milijuna korisnika. Odlukom o rebrandingu, ostatku svijeta od prije nekoliko dana dostupan je WeGame X, nova Tencentova platforma koja zamjenjuje originalnu.

Trenutno je WeGame X poprilično “gol”, odnosno nema puno sadržaja. Označen je kao rani pristup i na njemu se nalazi samo 17 igara, prvenstveno indie igre poput Chinese Parents, My Time At Portia i Forts. Dok su developeri Larian Studios, Deep Silver i Hello Games navedeni na glavnoj stranici.

Novi launcher za igre tako sadrži standardne značajke poput recenzije korisnika, oznake žanrova, a dostupno je i spremanje u oblaku. Izvanmrežni način rada dostupan je za određene igre.

Ne postoji način da se sa sigurnošću utvrdi koji jezici podržavaju određenu igru, a neke igre, kao što je free to play Nishan Shaman, nisu lokalizirane. Od zanimljivijih indie igri tu su još i Wenjia, Kingdom Rush Frontiers i ICEY. Ostatak igri provjerite na službenim WeGame X stranicama.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori