Najnovije vijesti
Naslovnica / Najave / Tencent-ov WeGame X od sada dostupan izvan Kine

Tencent-ov WeGame X od sada dostupan izvan Kine

Prošle godine Tencent, kineski konglomerat koji je vlasnik Riot Gamesa i posjeduje dionice u Activisionu, Blizzardu, Ubisoftu, uz 40 % udjela u Epic Games-u, objavio je da će preimenovati Tencent Gaming platformu i pokrenuti istu širom svijeta.

Tencent Gaming Platform je trenutno ime digitalne trgovine i launchera koji ima više od 200 milijuna korisnika. Odlukom o rebrandingu, ostatku svijeta od prije nekoliko dana dostupan je WeGame X, nova Tencentova platforma koja zamjenjuje originalnu.

Trenutno je WeGame X poprilično “gol”, odnosno nema puno sadržaja. Označen je kao rani pristup i na njemu se nalazi samo 17 igara, prvenstveno indie igre poput Chinese Parents, My Time At Portia i Forts. Dok su developeri Larian Studios, Deep Silver i Hello Games navedeni na glavnoj stranici.

Novi launcher za igre tako sadrži standardne značajke poput recenzije korisnika, oznake žanrova, a dostupno je i spremanje u oblaku. Izvanmrežni način rada dostupan je za određene igre.

Ne postoji način da se sa sigurnošću utvrdi koji jezici podržavaju određenu igru, a neke igre, kao što je free to play Nishan Shaman, nisu lokalizirane. Od zanimljivijih indie igri tu su još i Wenjia, Kingdom Rush Frontiers i ICEY. Ostatak igri provjerite na službenim WeGame X stranicama.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Radeon RX 5600 XT Red Devil sa 14Gbps GDDR6 predstavljen od strane PowerColor

PowerColor tvrtka je dizajnirala Red Devil seriju grafičkih kartica da omogući korisnicima vrhunske perfirmanse sa tvorničkin overclock-om koje ih izdvaja od ostalih AMD-ovih Add-In-Board partnera.

Odgovori