Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / -Throw i uNiQUE izborili mjesto na CSadria Clan Championshipu

-Throw i uNiQUE izborili mjesto na CSadria Clan Championshipu

CSadria Clan Gaming u partnerstvu s A1 Hrvatska organiziraju CSadria Clan Championship powered by A1, regionalno CS:GOprvenstvo s LAN završnicom u Splitu, i novčanim nagradnim fondom od 30.000 kuna, odnosno 4000 eura.

Prve Adria kvalifikacije održane su prošlog vikenda, a ekipe Locastic Esports i TheOverpowered su prve ekipe s osiguranim mjestom na Csadria Clan Championshipu. Na drugim Adria kvalifikacijama koje su se održale danas, nastupilo je preko 40 ekipa što je lijepa brojka za našu regiju, a uz nagradni fond od 4000 eura, timovi svakako imaju motivacije za zaigrati.

csadria.org

Ekipa uNiQUE osigurala je svoje mjesto na glavnom turniru pobjedama nad ekipama Racici, pvnk, PSYCHO i mAiAkU. Nažalost pobjednički niz ekipe uNiQUE u finalu je zaustavila ekipa -Throw koja je svoj put do finala izborila pobjedama nad ekipama SL_AT, LSPSs, 0201 i OnlanerS. Cijeli bracket je dostupan na linku.

Nastavak Adria kvalifikacija rezerviran je za 17.3. odnosno idući vikend, dok će zadnje HR kvalifikacije biti održane 24.3. Više informacija o CSadria Clan Championship powered by A1! potražite na CSadria web stranicama.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …

Odgovori