Najnovije vijesti
Naslovnica / Lege Monthly Turniri / FIFA 19 Monthly / Tim Arsenal – pobjednik FIFA 19 Monthly #1 turnira

Tim Arsenal – pobjednik FIFA 19 Monthly #1 turnira

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 4 igre, odnosno Rocket League 2v2FIFA 19 1v1CoD Blackout 2v2 (otkazan) i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opcije na dvije igre, Rocket League i Fortnite

FIFA 19 Monthly #1 powered by lege.hr

Prvi FIFA 19 Monthly turnir održao se danas, a iako je pristiglo više od 40 prijava nažalost samo 18 igrača potvrdilo je svoje sudjelovanje na turniru. Uz manji broj igrača prvi turnir pamtit ćemo po lošim EA serverima i problemima sa spajanjem (hvala mobilnom internetu).

Poznat je prvi pobjednik FIFA 19 Monthly #1 powered by lege.hr i to nakon više od 4 sata napete akcije na FeWC stadionu i odigranih 17 utakmica, odnosno više od 20 utakmica ako uračunamo polufinale i finale. Tim Vukovar pod vodstvom igrača mili576 tako je prvi izborio svoje mjesto u finalu prvog mjesečnog finala i to pobjedama protiv timova LIVANA FC, FC Jugi i LukTeJe*o. Drugi finalist, odnosno tim Arsenal pod vodstvom igrača Broz1989 svoj put do finala izborio jev pobjedama protiv ekipa CopFc (predana utakmica), CF Ceneri, JOVA FC i Bsc. U samom finalu odigrale su se dvije utakmice u kojima je bolji bio tim Arsenal i to s rezultatima 4:0 i 4:2. Nažalost današnji turnir odužio se za više od 2 sata i to najviše zbog problema do EA servera i problema oko portova koji su imali igrači, do idućeg puta nadamo se rješavanju svih problema.

Čestitke pobjedniku turnira, i zahvala svima koji su sudjelovali na prvom mjesečnom FIFA 19 turniru, a ujedno i zadnjem turniru ovaj mjesec. Idući turnir održava se 6. travnja, odnosno Rocket League Monthly #2 na kojem nas očekuje napeto ganjanje lopte.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

U izvornom kodu Social Cluba spominje se Red Dead Redemption 2 za PC

U ovom trenutku, prilično smo sigurni da ćemo vidjeti Red Dead Redemption 2 za PC, …

Odgovori