Najnovije vijesti
Naslovnica / Lege Monthly Turniri / Fortnite Monthly / Tim Mlečni Kakao Napitak osvaja Fortnite Monthly #1

Tim Mlečni Kakao Napitak osvaja Fortnite Monthly #1

Udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se organiziraju na mjesečnoj bazi počevši od 2.3.2019. Krećemo s 4 igre, odnosno Rocket League 2v2FIFA 19 1v1CoD Blackout 2v2 i Fortnite 2v2. Svi turniri održavaju se primarno na PS4 konzoli, a moguće je koristiti i crossplay opcije na dvije igre, Rocket League i Fortnite

Fortnite Monthly #1 powered by lege.hr

Nakon 3 sata napete 2v2 akcije, tim Mlečni Kakao Napitak ( Dhar Ma, claimamanjachu) odnosi pobjedu, uz 44 ubijene duše u samo 4 gejma, za svaku pohvalu. Put do finala išao je preko leđa ekipe IML DUOS, Braca Bez Gaca i Marmuni. U finalu je obračun bio protiv ekipe Teletabisi (6:2,0:1,12:3). Čestitke ekipama na igri, a do idućeg puta očekuje nas izmjena pravila kako bi gejmovi prošli što ugodnije.

Ovoga puta nismo imali aktivan stream jer sama igra ne dopušta spectate mod. Do idućeg puta uz izmjenu pravila možda će biti moguće upaliti i stream. Bracket današnjeg turnira dostupan je ispod:

Novi Fortnite turnir rezerviran je za travanj, a više o prijavama i datumu stiže uskoro. Do tada te možda zanima CoD Blackout Monthly #1 koji je na redu idućeg vikenda.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FIFA 19 Monthly #3 powered by lege.hr

Počevši od ožujka ove godine, udruga Lege pripremila je niz online turnira koji se održavaju …

Odgovori