Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / TOAO napušta startnu postavu ekipe Virtus.Pro

TOAO napušta startnu postavu ekipe Virtus.Pro

Jučer je objavljeno da nakon samo tri mjeseca Mateusz “TOAO” Zawistowski napušta aktivni lineup u poljskoj organizaciji Virtus.Pro.

Poljski tim tako će tijekom idućih nekoliko tjedana isprobavati igrače, a prvi na redu je Kamil “Sobol” Sobolewski, koji će svoju priliku imati na nadolazećem GG.BET Sydney Invitational turniru. Janusz “Snax” Pogorzelski tako preuzima poziciju inhame leadera.

Ovo će biti drugi put da će Snax voditi glavnu riječ u igri za ekipu Virtus.pro, a zadnja “karijera” ingame leadera trajala je otprilike pet mjeseci u 2017. godini. Poziciju tadašnjeg ingame leadera napustio je nakon što je tim kritizirao njegov slobodniji stil.

hltv.org

TOAO je u Virtus.pro stigao krajem prošle godine nakon što je momčad doživjela potpunu izmjenu jer su tim napustila tri igrača, uključujući i legendarni duo Filip “NEO” Kubski i Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski. Ipak i nakon dolaska novog igrača igra Virtus.proa nije se puno poboljšala, a trenutni rating tima zadržao se na 56. mjestu.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

FlytoMoon

FlyToMoon osvojio mjesto za zatvorene CIS kvalifikacije

Zajednica neovisnih država (CIS) je tijekom prvog otvorenog kvalifikacijskog turnira za The International 2019 pokazala …

Odgovori