Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Apex Legends / U Apex Legends uskoro stiže nova legenda

U Apex Legends uskoro stiže nova legenda

Apex Legends lansirao je svoju prvu sezonu prošlog tjedna, a uz dolazak nove sezone stigla je i prva nova legenda, odnosno Octane. Prvi novi lik u igri usredotočen je na brzinu i odličan je izbor za sve one koji vole lutati po mapi i skidati glave Wingmanom, dok vaši protivnici samo pokušavaju shvatiti gdje ste. Međutim uz Octanea, Respawn Entertainment planira do kraja ove sezone izbaciti još jednu novu legendu.

Ove informacije stižu nam direktno od Sony-a koji je također otkrio detalje o prvoj novoj legendi prije nego što je to Respawn učinio. Tako nam PlayStation stranica o Apex Legendsu spominje dvije legende tijekom prve sezone. Octane čini jednu, što znači da nas tijekom sezone očekuje još jedna. Još uvijek ne znamo tko bi to mogao biti, a u prošlosti je bilo puno podataka o potencijalnim likovima. Trenutno svi dokazi ukazuju da će nova legenda nositi ime Wattson, a isti će biti baziran na strujnim zamkama ?

Na fotografiji je navodno nova legenda “Wattson”

U datotekama ima puno više heroja, ali Wattson, kao i Octane prije objavljivanja, ima više informacija od drugih dostupnih legendi tako da bi upravo Wattsona mogli zaigrati uskoro. To nam daje malu naznaku o ritmu kojim Respawn želi uvesti nove likove. Uz kozmetiku, prodaja novih legendi također je jedan od bitnih prihoda ove igre.

Apex Legends je vrhunska igra kada je u pitanju free to play model. Iako je ostvario rekordne prihode u prvom mjesecu lansiranja, pred developer ekipom još je dug posao ako planiraju zarađivati novac na duge staze.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Poznate grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor

StarLadder je jučer objavio službene grupe i raspored za nadolazeći CIS Minor, koji se održava …

Odgovori