Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / U Epic Store stižu The Outer Worlds i Control

U Epic Store stižu The Outer Worlds i Control

Ovih dana traje Game Developers konferencija, a današnji dio bio je rezerviran za Unreal, odnosno Epic Games. Tako smo saznali da se Epic udružuje s tvrtkom Private Division oko distribucije igara za Epic Store. The Outer Worlds također stiže i u Microsoft Store, a kako se čini to je i jedina trgovina uz Epic Store.

The Outer World je brzo postala jedna od najtraženijih igri nakon najave u prosincu, a ovaj FPS RPG hibrid dolazi od originalnih kreatora Fallouta. Na neki način The Outer Worlds predstavlja Epicov najveći projekt u njihovoj brzo rastućoj trgovini.

Control će također biti ekskluzivna igra za Epic Store. Riječ je o nadrealnoj pucačini iz trećeg lica, a istu je kreirala tvrtka Remedy koja je poznata po igrama Max Payne i Quantum Break.

Osim Controla i The Outer Worldsa, u Epic Store tako nam stiže ekskluzivni PlayStation trio koji se sastoji od Detroit: Become Human, Heavy Rain i Beyond: Two Souls, a iste igre prvi put očekujemo na računalima i to ekskluzivno u Epic trgovini.

Osim toga, Epic je najavio da će Ubisoft nastaviti s objavljivanjem igara na Epic Storeu nakon što smo prije nekoliko mjeseci prvi put putem istog zaigrali The Division 2. Epic je također spomenuo da će se ekskluzivni proizvodi iz trgovine moći kupiti putem Humbe Storea kao još jedna opcija za korisnike.

Ova godina bit će izgleda poznata po ratu između virtualnih trgovina, a Epicova strategija izazivanja Steama pregovaranjem za ekskluzivu bila je kontroverzna. Ipak jasno je da su mnogi developeri sretniji nakon dogovora s kreatorima Fortnitea i Unreal Enginea uz podjelu love prema omjeru 88/12.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Novi Galaxy S20 modeli i cijene?

Prema izvoru Samsung je odlučio kako će standardni Galaxy S20 na europskom tržištu i ovisno o zemlji u kojoj će se prodavati koštati 899€ i ....

Odgovori