Najnovije vijesti
Naslovnica / Esport / U Invictus Gaming umjesto Baolana stiže igrač iz akademije

U Invictus Gaming umjesto Baolana stiže igrač iz akademije

Invictus Gaming je odlučio poslati na klupu svog glavnog support igrača Wanga “Baolan” Liu-Yia. Za sada njegovo mjesto pripast će bivšem igraču iG akademije Li-Tanu “Lucas” Pan-Aou.

Baolan nije bio omiljen među iG navijačima. Čak i nakon osvajanja Svjetskog prvenstva 2018. godine, Wang je bio podcijenjen od strane kineske zajednice koja je u njemu vidjela Invictusovu najveću slabost. Kao rezultat toga, Baolan je skoro napustio tim, ali u tom naumu ipak ga sprječava iG-ov šef Wang “WXZ” Si-Cong.

Za razliku od Worldsa, iG-ova novija međunarodna kampanja bila je razočaravajuća. Nakon pobjede u grupnoj fazi MSI 2019 s rekordom od 9-1, svjetski prvaci su izgubili polufinale protiv Team Liquida 1-3. Baolan je ponovno došao pod nadzor fanova, koji su očekivali da će se iG vratiti s World-LPL-MSI hat-trickom.

Hoće li Lucas biti bolji partner Yu “JackeyLove” Wen-Bou u bot laneu ostaje za vidjeti. Ovo će biti prva LPL sezona za bivšeg iG Young igrača, ali barem ima nešto lakše mečeve na početku ljetnog splita. U 2. tjednu ljetne League of Legends Pro lige, Invictus Gaming će igrati protiv ekipa Dominus Esports (bivši SinoDragon Gaming) i LNG Esports (bivši Snake Esports), a oba su rangirana daleko ispod IG-a.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori