Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / Ubisoft do proljeća 2020. planira lansirati još četiri igre

Ubisoft do proljeća 2020. planira lansirati još četiri igre

Francuska izdavačka tvrtka Ubisoft je krajem 2018, godine ostvarila vrlo dobar financijski rezultat zahvaljujući novim igrama, Assassin’s Creed Odyssey i Far Cry 5. U odnosu na isto razdoblje 2017. godine, Ubisoft je ostvario odlične prodajne rezultate i rast od čak 58% na PC platformi.

Baš zbog ovakvih rezultata Ubisoft ima optimističan pogled prema svojoj budućnosti te su poručili da u razmaku od travnja 2019. pa do ožujka 2020. godine planiraju lansirati do četiri velike visokobudžetne igre.

Skull & Bones

Piratski multiplayer Skull and Bones za sada je sigurno jedan od novih naslova, a izgledno je da će Watch Dogs 3 biti drugi naslov u tom planu. Također, iz Ubisofta su najavili da ove godine nećemo vidjeti novi Assassin’s Creed niti Far Cry što nam ostavlja mjesta o nagađanju o preostala dva naslova.

Ostale igre

Jedan od očitih kandidata je Beyond Good and Evil 2, a među ostalima možemo očekivati povratak omiljenog princa u Price of Persia. Uz gore navedene igre možemo očekivati mogući nastavak Ghost Recona ili čak novi Splinter Cell o kojem se šuška već neko vrijeme.

O dexter

Također pogledajte

Stari Youtube. Bye, bye!

Kako bi bio u skladu sa novim trendovima, YouTube je kao i druge stranice razvijao i prilagođavao svoj izgled na ruku korisnika. Ako ste još uvijek ljubitelj starog...