Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Valiance osvojio United Master League

Valiance osvojio United Master League

Srpska ekipa Valiance osvojila je prvu sezonu United Masters lige nakon što je pobijedila Windigo rezultatom 2-1 u velikom finalu u Osnabrücku.

Organizacija Esport Factory je tijekom vikenda bila domaćin za offline finala u prvoj UML sezoni. U finalu su tako nastupile četiri ekipe koje su bile postavljene u single elimination, best of three bracket. Uz Valiance na popisu su bile i ekipe Windigo, GamerLegion i Sprout.

U polufinalnoj fazi, Windigo je pobijedio Sprout nakon tri mape i vrhunske individualne izvedbe igrača Georgia “SHiPZ” Grigorov-a i Valentina “poizon” Vasilev-a, dok je Valiance napravio lagani prolaz u finale preko leđa ekipe GamerLegion pobjedama na mapi Cache (16:6) i Nuke (16:6).

Valiance osvaja UML i nagradu u iznosu 50,000 dolara – hltv.org

Nemanja “nexa” Isaković je imao nevjerojatne performanse na mapi Mirage, prvoj mapi finala, skupivši više od 30 ubojstava kako bi pomogao Valianceu da preuzme vodstvo u seriji nakon impresivnog niza od sedam rundi na CT strani. Nexa je također vodio glavnu riječ i na mapi Dust2, ali je na kraju pobijedio Windigo s finom cjelovitom izvedbom uz rezultat 16:10.

Treća i odlučujuća mapa ovoga puta je bila Train, gdje se Windigo u početku čak i uspio oporaviti od lošeg 0-4 starta. Razlika do kraja prvog poluvremena smanjila se na samo jednu rundu. Isprva je izgledalo kako će ovo biti još jedna napeta borba, ali ekipa predvođena Nemanjom “Nexa” Isakovićem ipak je bila prejaka, što je ubrzo dovelo do brzog zaključka mape u korist Valiancea i rezultat 16:8.

Poredak ekipa na United Masters League finalu je slijedeći:

Serbia

Valiance – $50,000

Bulgaria

Windigo – $25,000

Europe

GamerLegion – $15,000

Germany

Sprout – $10,000


O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori