Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Vertigo stiže u map pool za DreamHack Rio

Vertigo stiže u map pool za DreamHack Rio

Valve je u posljednjem ažuriranju za CS:GO odlučio zamijeniti Cache s mapom Vertigo, tako da od sada Vertigo gledamo u Active Duty map pool-u. Sam Vertigo je poboljšan od svoje početne verzije, a prilagodba za timove ne bi trebala biti pretjerano teška. Uz izmjene mapa, Valve je odlučio popraviti nedostatke oko ingame mape, ali i općenito sitnice vezane uz gameplay.

Danas smo tako mogli saznati da će DreamHack Rio biti prvi event koji će uključiti Vertigo u map pool za nadolazeći turnir u Rio De Janeiru. Švedska tvrtka postaje tako prva koja prihvaća izmjenu mapa.

Dodatak Vertiga u aktivni map pool naišao je na neodobravanje dobrog dijela zajednica, s time da su mnogu vrhunski igrači uvjereni da Vertigo još uvijek nije spreman za competitive dio igre. Prije nego počne DreamHack Open Rio, ipak će biti dovoljno vremena da Valve podesi mapu prema povratnim informacijama od samih organizacija i igrača. Brazilski događaj započet će 19. travnja i sadržava osam timova u borbi za nagradni fond od 100,000 dolara.

draemhack.com

Na eventu u Brazilu također će nastupiti i srpska ekipa Valiance, koja je svoj poziv dobila prije nešto više od tjedan dana. Na eventu uz Valiance nastupaju i FURIA, Luminosity, Sharks, AVANGAR, AGO i eUnited dok će posljednje mjesto na eventu pripasti kvalifikacijama za Sjevernu Ameriku.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori