Najnovije vijesti
Naslovnica / Igre / CS:GO / Vilay Esport i TRTRR izborili plasman na CSadria CC by A1

Vilay Esport i TRTRR izborili plasman na CSadria CC by A1

CSadria Clan Gaming u partnerstvu s A1 Hrvatska organiziraju CSadria Clan Championship powered by A1, regionalno CS:GOprvenstvo s LAN završnicom u Splitu, i novčanim nagradnim fondom od 30.000 kuna, odnosno 4000 eura.

Prve Adria kvalifikacije održale su se 3. ožujka, a nakon istih saznali smo imena prve dvije ekipe koje su izborile svoja mjesta za CSadria Clan Championship. Hrvatski sastav Locastic Esports osigurao je mjesto na LAN završnici u Splitu pobjedama protiv ekipa Fantastic Esports, Screamstars i Zagreb360 Gaming. Uz Locastic, plasman je također izborila i slovenska ekipa TheOverpowered pobjedivši ekipe indigogc, proWince i GAMEZONE, a u finalu ih je pobijedio upravo Locastic.

Nakon drugih regionalnih kvalifikacija koje su se održale prošlog vikenda, svoja mjesta za LAN završnicu izborile su ekipe –Throw uNiQUE. Ekipa uNiQUE (KINGFLATROOO, unok0k0, SENER1, wizard100, sinnopsyy) osigurala je svoje mjesto na glavnom turniru pobjedama nad ekipama Racici, pvnk, PSYCHO i mAiAkU. Nažalost pobjednički niz ekipe uNiQUE u finalu je zaustavila ekipa -Throw (gejmzilla, ellement, gxx, kory, coolie) koja je svoj put do finala izborila pobjedama nad ekipama SL_AT, LSPSs, 0201 i OnlanerS. Cijeli bracket je dostupan na linku. 

Danas su se održale posljednje regionalne kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1, a poznate su još dvije ekipe koje će nastupiti na glavnom turniru. Uz Locastic Esports, TheOverpowered, -Throw i uNiQUE na listi će se smjestiti i dvije ekipe iz Makedonije.
Vilay Esport je svoj put do finala izborio preko leđa ekipa -infnty, eztbh, pvnk i Sc-stars. Uz Vilay Esport kao šesta ekipa stiže TRTRR koji je do finala napredovao protiv ekipa 21Arches, mixX, BBotovi i AKOPA. Današnji bracket dostupan je klikom na link

Posljednje kvalifikacije, odnosno one ograničene na našu državu, održavaju se 24. ožujka, a više informacija nalazi se na linku.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The …

Odgovori