Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

Virtus.pro prvi pozvani tim za ESL One Hamburg 2019.

ESL One Hamburg 2019. je trenutno prvi Dota 2 turnir koji se održava nakon The Internationala 2019. i dugogodišnji je događaj u Njemačkoj, a sada je službeno potvrđeno kako je Virtus.pro prvi pozvani tim.

Uz nevjerojatnu Dota 2 Pro Circuit sezonu, Virtus.pro je definitivno ostavio trag kao jedna od najjačih momčadi u igri. S masivnih 13.500 DPC bodova i pobjedom na Kuala Lumpur Majoru krajem prošle godine, VP su prva momčad koja je pozvana na ESL One Hamburg 2019. Ekipa koja se sastoji od članova iz Zajednice nezavisnih država također je bila i prva pozvana ekipa za ESL One Birmingham 2019, ali su se kasnije povukli s događaja zbog želje da se usredotoče na nedavno održan EPICENTER Major i trenutno aktualni The International.

ESL One Hamburg 2019. održat će se u Barclaycard Areni od 25. do 27. listopada, a grupne faze bit će odigrane prije tih datuma. Iako još nisu objavljene ostale momčadi, Virtus.pro će dobiti priliku obraniti prošlogodišnji naslov u Hamburgu u prvom LAN događaju nakon The Internationala. Uz 300 tisuća dolara nagradnog fonda i još jednom vrijednom ESL One MVP nagradom, događaj u Hamburgu definitivno će biti događaj vrijedan gledanja. U samoj areni posjetitelje također očekuje i cosplay natjecanje, ali i 5 tisuća dolara vrijedno Dota Underlords natjecanje.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Chess Rush

Tencent najavio svoju verziju auto chess igre: Chess Rush

Auto chess je totalno novi i zarazni žanr u mnogim igrama, a očito Tencent ne …

Odgovori