Najnovije vijesti
Naslovnica / DotA 2 / Više od 26 tisuća TI9 ulaznica prodano za manje od minute

Više od 26 tisuća TI9 ulaznica prodano za manje od minute

The International 9 održava se u Kini, a Valve je odlučio prodaju ulaznica obaviti na dvije različite platforme. Kineski obožavatelji imali su svoju prodaju ulaznica već danas.

Kako bi spriječili ono što se dogodilo prethodnih godina, kada su karte prodane za samo nekoliko sekundi, Valve je zapravo napravio “ranu prodaju” za Dota Plus pretplatnike. Međutim, čini se da, barem za kinesko tržište, nije bilo raspodjele ulaznica na one normalne i one za pretplatnike. Nakon što su ulaznice postale dostupne na stranici Damai.cn za one koji imaju rani pristupni kod, cijeli se događaj rasprodao za samo 50 sekundi. To znači da nije ostalo ulaznica za one koji nisu Dota Plus pretplatnici.

Prema službenoj stranici za prodaju TI9 karata Damai.cn, Valve je dodijelio nešto više od 26 tisuća ulaznica za kinesko tržište i to na sljedeći način:

  • 20.-21. kolovoz (72 $) – 9268 ulaznica
  • 22.-23. kolovoz (72 $) – 9268 ulaznica
  • 24.-25. kolovoz (300 $) – 8268 ulaznica

Potvrda o prodanim ulaznicama dolazi od službene stranice Weibo, a potvrđuje kako su sve ulaznice prodane za manje od minute. Regularna prodaja ulaznica neće biti moguća, a jedina mogućnost dolaska do ulaznice je ako netko odustane.

Za ostatak društva bit će dostupna prodaja karata na platformi Universe. Prodaja bi teoretski trebala biti podijeljena na dvije faze, a nadamo se kako će barem dio fanova svoje ulaznice ugrabiti u normalnoj prodaji. Oni koji žele kupiti TI9 kartu putem Universea trebali bi provjeriti cijelu stranicu i detalje ovdje.

O nikve

U slobodno vrijeme glumim novinara i pišem gluposti koje nekolicina vas čak i pročita.

Također pogledajte

Prva polovica godine je iza nas, a evo i top 10 igara prema nagradnom fondu

Prva polovica godine je iza nas, a u nastavku teksta provjerite i top 10 igara …

Odgovori